روش درست کردن نان روغنی ماسوله

  • کلوچه فومن که ماحصل سیر تحول ” قند کلوچه ” و ” نان قندی ” قدیم است، مواد اصلی آن را آرد، تخم مرغ، شکر، روغن حیوانی، دارچین، وانیل، جوز و مغز هل تشکیل می‌دهند

 

شهرك تاریخی و بی نظیر ماسوله آرمیده در كوه های غرب شهرستان فومن در استان گیلان، به عنوان یك شاهكار تاریخی این روزها آغوش خود را برای پذیرایی از هزاران میهمان خود گشوده و بی صبرانه چشم به راه آنان است و بدون هیچ اغراقی می توان گفت: ‘ماسوله’ نگین انگشتر گرانبهای ایران زمین است. استان گیلان با دارا بودن جاذبه‌های گردشگری، طبیعی و تاریخی فراوان یكی از مناطق مهم جذب گردشگر در ایران اسلامی به شمار می‌رود و شهرك تاریخی ‘ماسوله’ جاذبه بی‌نظیر گردشگری این استان و كشور پهناور ایران است. کلوچه فومن که ماحصل سیر تحول ” قند کلوچه ” و ” نان قندی ” قدیم است، مواد اصلی آن را آرد، تخم مرغ، شکر، روغن حیوانی، دارچین، وانیل، جوز و مغز هل تشکیل می‌دهند. غیراز کلوچه سنتی فومن، نان روغنی و نان خشک این شهر و همچنین حلوا کنجدی واگردک (اگرده) از شیرینی‌های محلی تاریخی ماسوله از دیگر سوغات معروف شهر زیبای فومن است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *