چگونه شیرینی پادرازی قزوین درست کنیم ؟

  • آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید. خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و ۱ ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.

 

شیرینی پادرازی قزوین مواد لازم: پودر قند ۲۵۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری تخم‌مرغ ۲ عدد آرد گندم ۲۰۰ گرم آردنخودچی ۲۰۰ گرم آرد برنج ۲۰۰ گرم روغن جامد ۲۰۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم زنجبیل ۱ قاشق چایخوری زرده تخم‌مرغ ۱ عدد زعفران به میزان لازم کنجد به میزان لازم روش تهیه: روغن، پودرقند، وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کمی بزنید تا نرم و لطیف شود؛ شیر را نیز اضافه کنید؛ سپس هر سه نوع آرد و زنجبیل را بیفزایید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و قالب بزنید؛ یک زرده تخم‌مرغ و زعفران را با هم مخلوط کرده و با برس روی شیرینی بزنید و با چنگال خطوطی روی آن کشیده و کنجد بپاشید؛ سپس به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شود؛ بعد از سرد شدن در ظرف بچینید و سرو کنید مواد لازم برای شیرینی نوروزی پادرازی : تخم مرغ ۲ عدد آرد برنج ۱۲۵ گرم پودر شکر ۱۵۰ گرم آرد گندم ۱۲۵ گرم پودر هل ۱ چهارم قاشق چایخوری آرد نخودچی ۱۵۰ گرم کره ۲۵۰ گرم * تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین. طرز تهیه شیرینی نوروزی پادرازی : کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با یک همزن خوب هم بزنید. تقریبا ۵ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود. تخم مرغها را که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید. پودر هل را هم به مواد اضافه کنید . هر ۳ آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار آنها را الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثر است پس لطفا کمتر از ۳بار الک نکنید. آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید. خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و ۱ ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *