نان برنجی شمالی درست کنیم

  • این نان تا چند روز سالم و تازه می ماند اگر خشک شود با اندکی تر زدن دوباره قابل خوردن میشود اگر نم و رطوبت ان زیاد باشد کپک میزند و فاسد می شود.نان برنجی سوغاتی عمومی ، درون قومی و برون قومی است

 

نان برنجی معروف خاص و عام است و به صورت تولید انبوه در آمده است و در مغازه های خواربار فروشی نیز یافت می شود نان برنجی کوچصفهان ( معروف به نان لاکو ) و لفمجان بسیار معروف است این نان اگر از برنج مرغوب تهیه شود ، بی شک خوشمزه ترین و مرغوب ترین نان بومی گیلان است نانی است نرم و لطیف که صبحانه با کره و مربا یا حلوا خورده می شود این نان تا چند روز سالم و تازه می ماند اگر خشک شود با اندکی تر زدن دوباره قابل خوردن میشود اگر نم و رطوبت ان زیاد باشد کپک میزند و فاسد می شود.نان برنجی سوغاتی عمومی ، درون قومی و برون قومی است

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *