طرز تهیه قاتقلی آش خراسانی

  • برنج رابا ۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک روی اجاق می‌گذاریم تا حالت نیم پز پیدا کند در این حالت اسفناج خرد شده رااضافه می‌کنیم پس از جا افتادن اجاق را خاموش کرده می‌گذاریم غذا کمی خنک شود

 

قاتقلی آش یکی از غذاهای محلی خراسان شمالی است.

مواد لازم:

برنج نیم دانه:۱پیمانه
ماست :۱کیلو
اسفناج :۲۵۰گرم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج رابا ۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک روی اجاق می‌گذاریم تا حالت نیم پز پیدا کند در این حالت اسفناج خرد شده رااضافه می‌کنیم پس از جا افتادن اجاق را خاموش کرده می‌گذاریم غذا کمی خنک شود سپس ماست را به آرامی وکم کم اضافه می‌کنیم تا نبرد این غذا با ماهی شور در تابستان و با ماهی تازه سرخ شده در زمستان سرو می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *