طرز تهیه بلغور پلو خوشمزه سنتی

 

  • روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند.

بلغور پلو یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

مواد لازم:

روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک، خرد شده=۲ عدد
رب فلفل چیلی ترکی=یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی، نگینی خرد شده=۳ عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
بلغور درشت، شسته شده =۲ فنجان
عصاره مرغ=یک لیتر

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *