طرز تهیه آبگوشت ترش سنتی خوش طعم

  • ‏نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ ‏دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشی‌های فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.

مواد لازم

‏گوشت با استخوان :٥٠٠ ‏گرم

رب گوجه فرنگی:٣ ‏قاشق

‏پیاز:٢ ‏عدد

سبزی معطر :١ ‏پیمانه

‏لواشک ترش :١٠٠ ‏گرم

رب انار :١ ‏قاشق

‏نخود و لوبیا:١ ‏پیمان

گوجه سبز:٥ ‏عدد

‏آلو بخارا :۴ ‏عدد

نمک و زردچوبه:به مقدار لازم

طرز تهیه

‏آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم.

‏نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ ‏دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشی‌های فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *