دستور تهیه شیرینی بادانه مازندران

  • برنج خشک را داخل آن ریخته تبدیل به برنجک می کنند و می گذارند سرد شود بعد شهد شکر و آب را درست کرده و برنجک را داخل آن می ریزند و بعد در داخل ظروف ریخته وآن را برش داده و در ظرف می چینند شیرینی آماده است

 

شیرینی بادانه مازندران شیرینی بادانه با طعم های مختلف یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی مازندران است که اغلب توسط خانم های ماهر مازندرانی تهیه می شود برای این کار ابتدا مقدار لازم برنج را می جوشانند تا خیس خورده و آب به داخل برنج بنشیند بعد آنرا خشک می کنند به مدت دو روز وبعد روغن را خوب داغ می کنند و برنج خشک را داخل آن ریخته تبدیل به برنجک می کنند و می گذارند سرد شود بعد شهد شکر و آب را درست کرده و برنجک را داخل آن می ریزند و بعد در داخل ظروف ریخته وآن را برش داده و در ظرف می چینند شیرینی آماده است

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *