تاک پلو شاهرودی

  • مرغ‌ها رو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه

 

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود در استان سمنان است.

مواد لازم:

ادویه و روغن به مقدار لازم
برگ مو ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپ خوری
مرغ بی استخوان ۵۰۰-۶۰۰ گرم

طرز تهیه:

مرغ‌ها رو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه. برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه. تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ‌ها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغ‌ها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *