با لوبیا سفید آبگوشت کاشانی درست کنیم

  • لوبیا را خیس کنید. گوشت را با استخوان چند تکه کنید و بگذارید که با پیاز و لوبیای خیس شده یک جوش بزند سپس آب آن را خالی کنید. آب تازه روی آن بریزید و با نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی به طور کامل بپزد.

 

مواد لازم:

گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم (گوشت با استخوان و چرب)
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپحوری
لوبیا سفید محلی کاشان: ۲۰۰ گرم
زرد چوبه و فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

لوبیا را خیس کنید. گوشت را با استخوان چند تکه کنید و بگذارید که با پیاز و لوبیای خیس شده یک جوش بزند سپس آب آن را خالی کنید. آب تازه روی آن بریزید و با نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی به طور کامل بپزد. زمانی که آبگوشت به تعداد نفرات شد زیر غذا را خاموش کنید. این آبگوشت را با ترشی و پیاز میل کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *